Moeder/vader worden

Een prachtige tijd is aangebroken: je bent zwanger! Over een poosje is er een klein mensje in jullie huis bij. Alle reden om je samen goed voor te bereiden. De onderstaande workshops van twee uur elk, kunnen je daarbij helpen. De workshops worden ‘los’ aangeboden, zonder verplichting de andere te volgen. En uiteraard zijn naast de moeders ook de aanstaande vaders van harte welkom!

Contact met je (ongeboren) kind
Tijdens je zwangerschap kun je al heel goed contact maken met je kindje. Maar hoe doe je dat? Hoe herken je het gedrag van je baby in je buik en hoe maakt je baby direct na de geboorte contact met jou? De workshop is interactief en wordt afgewisseld met korte films en oefeningen. Samen met andere ouders wissel je ervaringen en ideeën uit.

Klaar voor het ouderschap
Je leven verandert na de geboorte van je kind. Hoe bewaak je straks de balans tussen je privéleven, de zorg voor je baby, je werk en andere activiteiten? Wat voor invloed heeft een baby eigenlijk op je relatie? Hoe ga je je kind opvoeden? Tijdens de interactieve workshop worden allerlei onderwerpen besproken die je helpen om goed voorbereid het ouderschap aan te gaan. Samen met andere aanstaande ouders wissel je ervaringen en ideeën uit.

Wil je weten waar de workshops gegeven worden:

JGZ-Kennemerland
- Contact met je (ongeboren) baby
- Klaar voor het ouderschap

GGD Hollands Midden

Zoek op workshop ouderschap

CJG Huizen

Wessel Ilckenstraat 12 | 3069 ZB Rotterdam | KvK 2434185 | RSIN 812885363